2012. augusztus 11., szombat

14~LAKE BALATON

A Balaton Közép-Európa legnagyobb tava. Típusa a Fertő-tóhoz és a Velencei-tóhoz hasonlóan szikes tó. 77 km hosszú, szélessége 1,3–14 km között ingadozik, átlagosan 7,8 km, felülete 594 km².
és meg kell hagyni ez senkit nem érdekel... :)

Nyáron a Balaton városai átváltoznak és fiatalok százai indulnak meg, hogy jól megérdemelt szünidejüket itt töltsék el. Én is ezek közé a fiatalok közé tartozom és idén két alkalommal látogattam meg a "Magyar-tenger" partjait. Kétszer is ugyanazt a várost vettük be, először húgommal, majd utána barátaimmal. 
Immár hatodik alkalommal rendezték meg a Balaton Sound nevezetű fesztivált, amely idén egy 0. nappal is gazdagodott. Második alkalommal érkeztünk ( szinte szokásnak mondhatjuk ) testvérkémmel, hogy "kipihenjük" az év fáradalmait és újabb közös élményeket gyártsunk. :)
Nem részletezném a fesztivált, hiszen szavakban úgyis képtelenség lenne megfogalmazni, azt az érzést, azt a fesztivál életet, amit az ember átél ott. 
Jövőre gyertek el Ti is és találkozzunk ott ! :)





Másodszorra barátaimmal érkeztem Zamárdiba. Első nap sajnos rejtélyes körülmények között a képeink kitörlödtek, de mutatni tudok szerencsére párat. Lássuk is ! :)






Sajnos az én nyaram hétfővel véget is ér, mivel kezdődik a nyelvvizsgára felkészítő tanfolyamom és ha minden jól megy a jogosítványom is hamarosan meglesz. Élvezzétek ki a nyarat, ami maradt számotokra és utána szeptember elején ujult erővel vessétek bele magatokat az iskolába. :)

xx
D.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése