2012. december 25., kedd

42 ~ HOW I SPENT MY CHRISTMAS


Sziasztook!
Remélem mindenkinek jól telt a karácsony estéje, végigette a karácsonyi menüt, esetleg megkapta a hőn áhított ajándékot is. :) Nekem a karácsonyom rendhagyó módon idén Debrecenben telik, innen majd holnap reggel indulunk haza,  pár nap múlva az otthoni karácsony fáról is tudok majd képeket mutatni. A fa otthon, nálunk már pénteken elkészült, de itt csak vasárnap este. Este hatalmas vacsora volt töltött káposztával, hideg tálakkal és rengeteg sütivel. Ma volt az igazi "karácsonyi ebéd", ahol előételtől kezdve desszertig minden volt és most mozogni sem tudunk, mert annyira teleettük magunkat. :D 
Nem akarom hosszúra nyújtani a bejegyzést, úgyhogy beszéljenek a képek helyettem a tegnap estéről ! :)








Remélem Ti is jól vagytok és szeretetben, békességben töltitek a karácsonyi ünnepeket együtt a családotokkal ! Nemsokára megmutatom milyen csoda ajándékokkal leptek meg a többiek és ha minden jól megy jövőre fordul egy kicsit a blog témája ! (:

Legyetek jók! Boldog karácsonyt még egyszer !

xx
D.

2012. december 24., hétfő

41 ~ CHRISTMAS

Szeretnék boldog karácsonyt kívánni minden kedves olvasónak ! (:

xx
D.

2012. december 23., vasárnap

40 ~ WHAT DO THEY THINK?


Tudod, ez nem olyan mint, ahogy az emberek hiszik. Tegyük fel megiszol egy pohár vodkát. Ízlik. Aztán iszol még. És még és újra. Nem vagy alkoholista, de tetszik, az az érzés, amit attól érzel. Szerintem, ha kipróbálnád azt, amit én csinálok nem maradnál a vodkánál, legalábbis nem esküdnék rá. Én is így kezdtem…Csak egy próba, ami túl jól sikerült. Az elején mindenki ugyanúgy indul :  Kivétel leszek, én nem süllyedek oda, ahova mások. De ilyen nincs. Senki nem kivétel ! Hiába hittem, hogy nekem menni fog, hogy én le tudok majd állni. Nekem sem megy. És látod itt vagyok most, neked magyarázom ezt, pedig ugy sem fogod megérteni, mert nem élted át….Azt gondoltam ez majd megoldja a problémáim, de nem…Hiába gondolják, mondják ez az emberek,hogy így vannak a drogosok meg úgy. Nem könnyű azt mondani, hogy itt és most vége, abbahagyom. Kell valami megrázó ahhoz, hogy letegyem. Kell valami, ami ráébreszt arra, hogy innentől nem mehet így tovább semmi.Sokat kell veszítenem ahhoz, hogy rájöjjek mennyi mindent veszíthetek, ha így folytatom. Hétvégente azon a bizonyos határon táncolok és csak reménykedek, hogy nem lépem át vagy nem történik velem valami végzetes.  És tudod mit? Már rájöttem nem egyszer, hogy nem éri meg, de én megyek a saját fejem után. Nem éri meg, mert sokat veszítek. Barátokat, embereket magam mellől, de főként önmagam. Bosszantó csak úgy bámulni, merengeni azon a 8. osztályos önmagamon, akinek eszébe sem jutottak ilyenek. Erre tessék, most itt vagyok…


Először is leszögezném nem rólam van szó. Valaki olyanról, aki korábban életem során hatalmas szerepet játszott. Biztos mindenkinek vannak az életében olyan személyek, akik életünk részei voltak, valahogy eltűntek, de még mindig gondolkodsz rajtuk, érdekel hogy vannak és aggódsz értük. Talán ez a legfőbb ok, ami hozzád köt. Aggódom érted, aggódom mi lesz veled, aggódom, hogy hétfőn látlak e reggel, aggódom, hogy ott fogsz e állni normális állapotban.  Őszintén szólva én már elfogadtam, hogy te ilyen vagy,de aggódom és mindig is fogok…

Ez a bejegyzés egy általam elég jól ismert ember gondolataiból és sok-sok beszélgetésből született. Köszönöm, hogy megírhattam ! 

xx
D.

2012. december 7., péntek

39 ~ PREVIEW

Holnap végre itt a 18.szülinapi buli, amin a másik ünnepelt egy videot kap tőlem ! (: Íme itt egy kis részlet belőle ! Nemsokára jön az egész.
xx
D.

2012. december 2., vasárnap

38 ~ THANK YOU

Mai napon túlléptük az 1000 oldalletöltést, ami azért is nagy szó számomra, mert úgy kezdtem el írni ezt a blogot, hogy megfogadtam, nem hirdetem sehol. Tény és való, Facebookon és Instagramon is ki van írva, de ez nem jelent napi 300 látogatót, úgyhogy emiatt is nagyon örülök ennek. Tényleg köszönöm szépen mindekinek, aki csak rákattintott a blogra. :)
Legyen szép hetetek !

xx
D.

37 ~ PEOPLE CHANGE MEMORIES DON'T

Íme kész a videó, amit már többször említettem. Sajnos blogra nem sikerült feltöltenem, ezért youtubeon nézhetitek meg. :) Ebben a videóban az utolsó 2 hónap képei vannak és ahogy az elején is írtam a szobatársamnak készítettem. Talán később készítek egy másikat is a teljes 10 hónapról ,de egyenlőre ennyi. Remélem tetszeni fog. :)

xx
D.

2012. december 1., szombat

36 ~ DECEMBER


Végre itt van a december. (: Hazudnék, ha azt mondanám, hogy ez a kedvenc hónapom, de nagyon szeretem a hangulata miatt. Most pedig épp amiatt, hogy vége a nagy rohanásnak.
Sajnos~nem sajnos szerdán volt a szülinapom és mostmár hivatalosan is a felnőttek táborát erősítem. Végree. :) 
Lassan már az utak sincsenek biztonságban, ugyanis két óra még és vizsgázom vezetésből is.
Az első spanyol tanfolyamom végére értem, de kezdem is a következőt. Remélhetőleg hamarosan eljutok Spanyolországba és a Mi nombre es Dorkánál többre megyek. :)
Végre vége az álmatlan éjszakáknak az angol érettségi miatt, szerdai napon a szóbelivel befejeződött. Szerencsére legközelebb csak júniusban vár rám ilyen próba németből, de mostantól bele kell lendülnöm a németbe.

A kép valahogy visszaadja a mostani állapotom. Egész héten ezt éreztem, hogy eljött az a pont, hogy össze kell szedni minden erőm és amit halasztgattam most elkészíteni. 
Hamarosan újra írok.
xx
D.