2013. április 6., szombat

55 ~ LAZY SATURDAY

Egy jó szombat... :)

Kerek 6 nap múlva jön az újabb megmérettetés. Most egy német nyelvvizsga formájában érkezik, amire már hónapok óta készülök és nagyon remélem, hogy sikerülni fog ! :) 
Mióta kiderült, hogy megvan az angol felsőm, végre teljes egészében, azóta csak erre tanulok. Rááldoztam a szombatjaimat, hogy iskolába járjak és kellőképpen felkészülhessek. Úgy érzem sikerült, de még ebbe a 6 napba megpróbálom kihozni a maximumot magamból és pénteken-szombaton pedig a tudásom legjavát nyújtani. :) 

Végre-végre megjött az AVON rendelésem, amire régóta várok, úgyhogy most pár dolgot be is mutatnék és később írok részletesen a hatásukról is! :) Elsőként nézzük is a 4 Planet Spa maszkot. 

  • A felső rózsaszín:Japán szaké és rizs lehúzható arcmaszk. Ebből már több tubust elhasználtam, de az előző bejegyzésben már írtam, hogy csak akkor használom, ha a bőröm olyan állapotban van és csak hidratálásra van szüksége. Amit ígér: Eltávolítja a szennyeződéseket és egy tisztább, frissebb kinézetet ad a bőrnek. Meglátjuk, összehasonlítva a 'testvéreivel' milyen. 
  • Tőle jobbra lévő szürke:Iszappakolás holt-tengeri ásványokkal. Hallottam jót, rosszat egyaránt, viszont, amit írnak róla a tubuson az alapján a bőrömnek jót fog tenni. Tehát amit ígér: Felszívja a felesleges zsírt, tisztítja és csökkenti a pórusok nagyságát, láthatóságát, puhává,lággyá és ragyogóvá varázsolva az arc bőrét. 
  • Lenti lila: Thaiföldi lótusz pórustisztitó arcmaszk. Amit ígér: Eltávolítja a szennyeződéseket és a faggyút, frissíti a bőrt. Állítólag színváltós is. ( ? :D ) Elsőre nagyon jó illata van, úgyhogy szerintem ő lesz az első teszt alanyom! 
  • Bal zöld: Mediterrán olívaolaj hidratáló arcpakolás. A Mediterrán szó miatt már tetszik is, alig várom, hogy kipróbáljam. Máltán borzalmasan sokan használják az olívaolajat pakolásként, arcra, hajra, stb., úgyhogy sajnos itthon már, de ki kell próbáljam. :) Amit ígér: Éltető hidratálást nyújt az arc bőrének, felfrissültté, lággyá és rugalmassá varázsolva azt. Az illata nem túl jó, nem is tudom megmondani mire emlékeztet, de érdekes...

Így, hogy vége a szombati iskolának is, beterveztem magamnak vasárnapra egy hosszú wellness napot, késői keléssel, arcpakolással, minden ideillő dologgal együtt. :) 
A képen pedig az éppen aktuális könyvem látható. Nemsokára róla is írok bővebben.
További kellemes hétvégét!
xx
D.





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése