2013. július 2., kedd

73 ~ OUTFIT OF THE SUMMER



Sziasztok!

Ma estére az egyik nyári ruhás outfitemet hoztam bejegyzés gyanánt. :) Tegnap Budapestre kellett utaznom, ahol a cserediák évemről tartottam egy rövidebb, beszélgetős előadást a kiutazó diákoknak. Olyan jó érzés ilyenkor újra az élményekről beszélni, segíteni nekik apró tanácsokkal.
Ha Pest akkor Vörösmarty tér ! Június 21. napján végre megkezdődtek a nyári leárazások, így sikerült hozzájutnom ehhez a csodaszép zöld ruhához. Már van egy nagyon hasonló kékben ( Instagramon már mutattam: itt :) ). A különbség csupán annyi, hogy a kéknek vannak ujjai, míg ez sima pántos. Valamint a cipzár színe is különbözik. A kék is hatalmas szerelem volt számomra, de így, hogy megtaláltam őt leárazva nem hagyhattam ott. :)

Úgy érzem nyárra ideális, hiszen lenge anyagból készült, szellős és a színe is vidám. Ehhez az öltözékhez nem párosítanék sok kiegészítőt, mivel a színe már alapvetően figyelemfelkeltő. A napszemüveg ebben az évszakban nálam alapkellék, de egy ideje a kalapot is elővettem.
A Balaton Soundom egyik ruhája lesz, de reménykedem benne, hogy nem gumicsizmával kell majd párosítanom. Valószínűleg ott marad a fehér balerina vagy a fehér kötős cipellő.
Ajánlom, hogy addig keressétek fel az üzleteket, amíg nincsenek kifosztva. A legtöbb boltban még megtalálható szinte az összes méret, de jó lesz sietni!


Ruha: Stradivarius 
Kalap: H&M
Napszemüveg: H&M

A kiegészítők a mai napon:


Remélem mindenkinek kellemesen telik a nyara tele programokkal! Élvezzétek ki a jó időt és pihenjetek sokat! :)
U.I.: A kezemet sajnos kicsit megégettem, azért van ilye fura színe.
xx
D.